Μύα Στόουν

Από Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου - Game Of Thrones GR
Αναθεώρηση ως προς 10:41, 14 Μαρτίου 2015 από τον Mtav30 (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Μύα Στόουν
Mya Stone TheMico.jpg

Υποταγή Οίκος Ρόυς των Πυλών του Φεγγαριού
Γέννηση In +/- 281 AL, at Κοιλάδα του Άρρυν
Βιβλία Παιχνίδι του Στέμματος (Εμφανίζεται)
Βορά Ορνίων (Εμφανίζεται)
Mya serves as a guide on the rocky climb from the Vale to the Eyrie, leading trains of mules - Heliotropa ©

Η Μύα Στόουν είναι μια νεαρή γυναίκα που υπηρετεί τον Οίκο Ρόυς των Πυλών του Φεγγαριού.

Εμφάνιση

Είναι μια ψηλή, γεροδεμένη νεαρή γυναίκα, με κατάμαυρα κοντά μαλλιά και μάτια χρώματος βαθύ μπλε. Λέγεται πως έχει εύθυμη και παθιασμένη προσωπικότητα. Συνηθίζει να ντύνεται αντρικά, αφήνοντας τα φουστάνια και προτιμώντας να φοράει δερμάτινα.

Ιστορία

Η Μύα υπηρετεί σαν οδηγός στο επικίνδυνο και απότομο ανέβασμα από την Κοιλάδα του Άρρυν στο Έυρι, οδηγώντας ομάδες μουλαριών. Είναι αρκετά γνωστό πως είναι η μπάσταρδη κόρη του Ρόμπερτ Μπαράθηον από τον καιρό που τον είχε υιοθετήσει ο Άρχοντας Τζον Άρρυν, παρόλο που δεν την αναγνώρισε ο πατέρας της. Θυμάται αμυδρά τον πατέρα της, ένας δυνατός άντρας που την πέταγε ψηλά και την έπιανε. Είναι δεκαεννέα, το μεγαλύτερο παιδί του Βασιλιά Ρόμπερτ.

Πρόσφατα Γεγονότα

Παιχνίδι του Στέμματος

Η Μύα Στόουν αναφέρεται πως ήταν ερωτευμένη με τον Μυσέλ Ρέντφορτ,και ήλπιζε να τον παντρευτεί,ελπίδες που έσβησαν όταν ο Μυσέλ παντρεύτηκε μια κοπέλα ευγενικής καταγωγής από την Κοιλάδα.Ο γάμος της Μύα και του Μυσέλ ήταν μάλλον αδύνατον να συμβεί, καθώς ήταν μια νόθη κοπέλα,και αυτός ήταν γόνος ενός οίκου με καταγωγή από τους Άνταλ.Μετά την άφιξη της Κάτλυν Τάλλυ στις Πύλες του Φεγγαριού,η Κάτλυν διατάζεται από την Αρχόντισσα Λάισα Άρρυν να ανεβεί στο Έυρι.Η Μύα προσφέρεται να την ανεβάσει χρησιμοποιώντας τα γαϊδουράκια.

Βορά Ορνίων

Αργότερα τράβηξε την προσοχή του Λόθορ Μπρουν ο οποίος είχε ερωτικά κίνητρα.Επίσης γίνεται αγαπητή σύντροφος της "Αλεΰν Στόουν" όταν αυτή καταφθάνει και μένει στο Έυρι μαζί με τον Πήταϊρ Μπαίλις.


Source: awoiaf

Translate: georgia stark